Nieuws

Beste klant,

Het zijn nooit geziene tijden. De verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) leidt nationaal en internationaal tot diverse noodzakelijke maatregelen en beperkingen.

We stellen u echter graag gerust dat we alle mogelijke stappen ondernemen om een continue dienstverlening te blijven verzekeren.
Angelo Electronics is als industriële elektronicahersteller ook genoodzaakt om geregeld interventies te verrichten bij zijn klanten.
We nemen dan ook ten volle onze verantwoordelijkheid om onze activiteiten te verzekeren.

Zo ondernemen we talrijke maatregelen om de veiligheid van onze medewerkers en de continuïteit van onze herstellingen, logistiek en klantenservice te waarborgen. Eerst en vooral dragen we zorg voor onze eigen medewerkers door het invoeren van preventieve richtlijnen. Daarnaast hebben we een specifiek actieplan ontwikkeld om de herstellingen en onze diensten naar u als klant te garanderen.

Hiernaast hebben we ook aandacht voor uw veiligheid. Zo zullen wij voortaan met u op voorhand afstemmen of een fysiek bezoek nog steeds mogelijk is en hoe dringend dit is. En zullen we een aantal zaken vanop afstand afhandelen. In alle andere contacten met klanten, zoals bij afhalingen en leveringen, nemen we eveneens strenge voorzorgen om ieders veiligheid te garanderen. Wees gerust, wij doen er alles aan om u zo goed als mogelijk verder te blijven bedienen.

Uiteraard volgen we de evolutie van deze crisis nauwlettend op en houden we u op de hoogte over toekomstige ontwikkelingen.

Laten we het samen veilig houden.

Met vriendelijke groeten,

Angelo Electronics